Mr Hamburger prowadzi za rękę
Nie stać cię na McDonalda, a chcesz prowadzić klasyczny bar fastfoodowy?
Nic prostszego. Wystarczy zainwestować około 60 tys. złotych. Tyle bielski biznesmen Bogdan Laszczak zapłacił za wejście do sieci Mr Hamburger i uruchomienie baru. Wybór firmy był przypadkowy. Zależało mu na taniej franczyzie, ponieważ, jak twierdzi, to przedsięwzięcie o najmniejszym marginesie błędu. - Jestem laikiem, musiałem więc zapłacić za doświadczenie innych, które było dla mnie niezbędne - śmieje się Laszczak. Poszukiwał biznesu w branży gastronomicznej. Zapracowany przedsiębiorca z Bielska sam zwykle jada poza domem, dlatego podjął decyzję o wejściu do sieci barów z fast foodem. Więcej: PROFIT, sierpień, 2004r.
ZOBACZ W KATALOGU
Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
Z ostatniej chwili
Pokaż wszystkie
Otwórz biznes z Lviv Croissants
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których...

Sukces programu Żabki
Żabka kontynuuje program dla początkujących przedsiębiorców „Bezpieczny start”. Dzięki inicjatywie sieci, ponad 50 osób otworzyło...

Fit+ sięga po niszę
Sieć bezobsługowych siłowni Fit+ celuje w miejscowości już od 1 tys. mieszkańców. Sąsiedztwo lokalnej konkurencji mile widziane.

Dobry rok Żabki
Grupa Żabka chwali się wynikami za 2024 rok. Zysk netto wzrósł o 66 proc., a sprzedaż do klienta końcowego o blisko 20 proc. Przybyło też...